Komentarzy: 7
Watków: 4
Skomentowano

(edytowano) #1

Martydom: 

Gdy kupimy martydom i ktoś otrzyma damage z niego - tracimy lub dostajemy karmę, zależnie od tego, czy jest zdrajcą czy niewinnym. (przez co idzie wykorzystać to jako nabijanie karmy)

Umiejętności z gangu:

Zakupiona umiejętność (Healthshot) nie jest otrzymywana po rozpoczęciu rundy dla osoby z gangu.

Report
Komentarzy: 28
Watków: 61
Skomentowano

Martydom - do sprawdzenia

Umiejętności z gangu - nie dużo osób czyta a tam gdzieś o tym wspomniałem (mam taką nadzieję xD), aktualnie nie ma systemu umiejętności wprowadzonych na serwerach, jest tylko jedna umiejętność by nie było pusto

Report
Skomentowano

Martydom - nie udało mi się odtworzyć w żaden sposób, więc zostawię na ten moment otwarty wątek jak się uda zreplikować dajcie znać jak nie to zamknę :sadeg:

Umiejętności z gangu - to jest na liście ale nie jest priorytetem bo tylko 1 umiejętność jest w gangu a trzeba zrobić tak by działało na jedną i w przyszłości na pozostałe X (których na ten moment nie mogę spoilerować :D)

Report
Skomentowano

Skoro nikt nie miał opcji zreplikowania tego to leci do zamknięcia, umiejętności gangu pojawią się z czasem

Jeżeli uda się komuś do powtórzyć pliska o ping na discordzie (najlepiej z wideo albo id rundy)

// Zamykam

Report
Skomentowano

Jednak dostałem w idealnym momencie clipa od FFFF » sewiX (thx)

Temat pozostawiam zamknięty a ten bug zostanie poprawiony w następnej aktualizacji która wyjdzie

Report