✫ Z One-Hit Knife jestem na nie - nie jest potrzebny, jest funkcja NoBlock i łatwo komuś dać kosę, była już podobna propozycja na tamtej edycji. ✫ C4 byłaby ciekawa, mogę powiedzieć, że jestem na tak. ✫ Mało kto tego by używał, ale jeśli istnieje możliwość - jestem na tak. ✫ Jako Zdrajca możesz kupić hełm, czy sam kevlar jest potrzebny w sklepie? ✫ Nie uważam, by drugi Healthshot był potrzebny, wystarczy, że wypada z gracza.
EDIT: Co do kevlaru dla niewinnych, w takim razie jestem na tak.
Zgodzę się z chrisem, lecz uważam, że Kevlar do kupienia dla niewinnych i zdrajców było by w porządku opcją. Jeśli faktycznie ktoś nie ma VIP'a i średnio widzi się wydawać pieniądze na grę, to od czasu do czasu jak sobie kupi za kredyty, wydaje mi się że będzie jak najbardziej OK.
✫ Z One-Hit Knife jestem na nie - nie jest potrzebny, jest funkcja NoBlock i łatwo komuś dać kosę, była już podobna propozycja na tamtej edycji.
✫ C4 byłaby ciekawa, mogę powiedzieć, że jestem na tak.
✫ Mało kto tego by używał, ale jeśli istnieje możliwość - jestem na tak.
✫ Jako Zdrajca możesz kupić hełm, czy sam kevlar jest potrzebny w sklepie?
✫ Nie uważam, by drugi Healthshot był potrzebny, wystarczy, że wypada z gracza.
EDIT: Co do kevlaru dla niewinnych, w takim razie jestem na tak.
Kevlar w sklepie dla niewinnych przyślą by się dla osób które nie mają np. vipa a zawsze minimalnie większe szanse daje przy strzelaniu w ciało
Zgodzę się z chrisem, lecz uważam, że Kevlar do kupienia dla niewinnych i zdrajców było by w porządku opcją. Jeśli faktycznie ktoś nie ma VIP'a i średnio widzi się wydawać pieniądze na grę, to od czasu do czasu jak sobie kupi za kredyty, wydaje mi się że będzie jak najbardziej OK.
Okay… po kolei
wszystko będzie dostępne podczas następnego restartu serwera
// Zamykam