Comments: 13
Threads: 6
Commented on

(edited) #1

Hej, hej społeczności EverGames - dawno się tu nie odzywałem, a dziś przychodzę z 3 małymi propozycjami

1. Możliwość zakupu M4A1-S i USP-S przez zdrajcę:
Zestaw cichych broni idealnych do skrytobójstwa

2. One-shot revolver dla detektywa
Jeżeli zdrajca dostał one-hit knife'a to niech detektyw też ma coś od życia - rewolwer z jedną kulą zabijający na strzała niezależnie od punktów życia posiadanych przez osobę padającą jego ofiarą.

3. Rozbrojenie niewinnych

Zdrajca przez zakup sprawia że niewinni w promieniu 7metrów wyrzucają swoją broń główną i zostają z samym pistoletem przez ~5sekund zanim będą mogli znów jej używać.

Nie sugeruję cen, bo były teraz przerabiane a ja jakiś czas nie grałem na serwerze więc nie mam pewności jak można by było to zbalansować.

EDIT:
Zapomniałem o jeszcze jednej rzeczy - chciałem, żeby tak jak na poprzednich edycjach na czacie było widoczne jaką rolę mamy w gangu - zapraszający/zastępca właściciela/właściciel, etc. - poprzednio było to opisane cyframi rzymskimi - [I] [II] [III] [IV] [V]

MarneSzanse

Report
Comments: 36
Threads: 67
Commented on

Hiiiii, I kinda like it, buttt

1. Zrobiłbym tak by każdy mógł kupić te rzeczy, sądzę że będzie fairplay bo niektóre mapy tych broni nie mają, więc byłoby wiadomo że jesteś zdrajcą
  2. ołrajt
  3. tutaj okiii aleee co myślisz tutaj nad nerfem również jakimś dla zdrajcy? bo zastanawiam się czy to przypadkiem nie było by too op - bardziej myślę że Ci co mieli broń aktywną to zanim przełączą na pistolet to już będą dead (lepiej dla osób które latają z pistoletem XD) - luźna dyskusja bo mogę wprowadzić tak jak proponujesz ale tak się zastanawiam czy nie too op… chyba że większa cena za to będzie…
  4. alrightyyyy, dodamy - to ma być zawsze wyświetlane nie? tak jak ostatnio przed nazwą gangu?
Report
Commented on

Bardziej chodziło mi o to że niewinni wyrzucają broń na ziemię i od razu widzą że coś jest nie tak i nie mogą podnieść jej przez ~5 sekund

Report
Commented on

oki, nie wiem czy prościej nie będzie po prostu zablokować używanie głównej broni (i przełączenie na pistolet / nóż - kwestia kto co ma) niż blokować broń na ziemi, to też będzie git?

Report
Commented on

jak najbardziej :>

Report
Commented on

ołrajt, to po kolei:

1. dodane
  2. doddannneee
  3. przy dłuższych testach i “reakcjach” uznałem że lepiej wyrzucić główną broń gracza szczególnie że się lata po mapie więc będzie “lekko trudniej” ale zasięg do ok. 15m
  4. dodane

tak więc w skrócie dodane na okres testowy, na razie nie zamykam wątku zobaczymy co z tego wyjdzie

Report