Comments: 36
Threads: 67
#2Hiiiii, I kinda like it, buttt
- Zrobiłbym tak by każdy mógł kupić te rzeczy, sądzę że będzie fairplay bo niektóre mapy tych broni nie mają, więc byłoby wiadomo że jesteś zdrajcą
- ołrajt
- tutaj okiii aleee co myślisz tutaj nad nerfem również jakimś dla zdrajcy? bo zastanawiam się czy to przypadkiem nie było by too op - bardziej myślę że Ci co mieli broń aktywną to zanim przełączą na pistolet to już będą dead (lepiej dla osób które latają z pistoletem XD) - luźna dyskusja bo mogę wprowadzić tak jak proponujesz ale tak się zastanawiam czy nie too op… chyba że większa cena za to będzie…
- alrightyyyy, dodamy - to ma być zawsze wyświetlane nie? tak jak ostatnio przed nazwą gangu?
Report
Comments: 13
Threads: 6
#3Bardziej chodziło mi o to że niewinni wyrzucają broń na ziemię i od razu widzą że coś jest nie tak i nie mogą podnieść jej przez ~5 sekund
Report
#4oki, nie wiem czy prościej nie będzie po prostu zablokować używanie głównej broni (i przełączenie na pistolet / nóż - kwestia kto co ma) niż blokować broń na ziemi, to też będzie git?
Report
Comments: 13
Threads: 6
#5jak najbardziej :>
Report
#6ołrajt, to po kolei:
- dodane
- doddannneee
- przy dłuższych testach i “reakcjach” uznałem że lepiej wyrzucić główną broń gracza szczególnie że się lata po mapie więc będzie “lekko trudniej” ale zasięg do ok. 15m
- dodane
tak więc w skrócie dodane na okres testowy, na razie nie zamykam wątku zobaczymy co z tego wyjdzie
Report
Commented on
(edited) #1Hej, hej społeczności EverGames - dawno się tu nie odzywałem, a dziś przychodzę z 3 małymi propozycjami
1. Możliwość zakupu M4A1-S i USP-S przez zdrajcę:
Zestaw cichych broni idealnych do skrytobójstwa
2. One-shot revolver dla detektywa
Jeżeli zdrajca dostał one-hit knife'a to niech detektyw też ma coś od życia - rewolwer z jedną kulą zabijający na strzała niezależnie od punktów życia posiadanych przez osobę padającą jego ofiarą.
3. Rozbrojenie niewinnych
Zdrajca przez zakup sprawia że niewinni w promieniu 7metrów wyrzucają swoją broń główną i zostają z samym pistoletem przez ~5sekund zanim będą mogli znów jej używać.
Nie sugeruję cen, bo były teraz przerabiane a ja jakiś czas nie grałem na serwerze więc nie mam pewności jak można by było to zbalansować.
EDIT:
Zapomniałem o jeszcze jednej rzeczy - chciałem, żeby tak jak na poprzednich edycjach na czacie było widoczne jaką rolę mamy w gangu - zapraszający/zastępca właściciela/właściciel, etc. - poprzednio było to opisane cyframi rzymskimi - [I] [II] [III] [IV] [V]
MarneSzanse